Over ons

Conchita Scheffer

Wie ben ik

“Ik ben geboren in West-Afrika en zoals zovele Afrikanen vrolijk van aard. Ik zie dan ook meestal dat het glas half vol is. Maar naarmate ik meer ging studeren, verdween de lach gaandeweg. Ook de nodige tegenslagen in mijn leven waren daar debet aan.

Toen ik in 2006 een workshop “lachyoga” aangekondigd zag staan, wilde ik dat beslist proberen. Deze workshop beviel me enorm, zozeer zelfs dat ik daarna gelijk de cursus bij de 1e ambassadeur van de lachyoga in Nederland (Wil Hendriks) ging doen en daarna in Mallorca bij de arts dr. Madan Kataria, de Indiase grondlegger van Lachyoga.”

– Conchita Scheffer

“Lach en je leven wordt leuker!”

Ik ben een doorzetter en door mijn jarenlange ervaring als docent Frans kan ik de groepsdynamica ten positieve gebruiken. Daar ik flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht ben, zorgt dat ook voor een optimale uitwisseling tussen de deelnemers aan een lachyoga workshop.

Naast lachyoga geef ik verschillende soorten massages, coaching en inner journeys (helende reizen). Verder spreek ik vloeiend Frans, Duits, Engels en Italiaans, dus kan ik ook workshops of 1-op-1-sessies in die talen geven.

Ik hoop dat ik je met mijn enthousiasme, ervaring en jarenlange kennis een onvergetelijke ervaring mag bezorgen!

Erica Roosenschoon

Wie ben ik

“Van kleins af aan ben ik al bezig geweest met sport en bewegen. Ik kon toen al niet stil zitten en nu nog steeds niet. Ik ben een typisch voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, al kon ik toen nog niet voorzien hoe mijn studiekeuze mijn leven zou veranderen en bepalen. Ik ben erg gedreven en serieus en hou er van mensen aan het lachen te maken. Hier ligt ook meteen de verbinding met Lachyoga. 😊

 

– Erica Roosenschoon

“Lachen is van levensbelang”

First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, is het bedrijf waar ik al sinds 2006 Directeur van ben. Met enige regelmaat leveren we  lachworkshops bij onze zakelijke klanten tijdens een vitale dag of-week, of gewoon als teamuitje. Op die manier ben ik Conchita Scheffer tegen gekomen, zij was destijds mijn reddende engel!

Voor een van mijn klanten stond een lachyoga workshop gepland, als onderdeel van een vitaliteitsweek. Vlak voor aanvang werd de workshop afgezegd, een ramp!  Ik vond Conchita via Google, belde haar en ze sprong meteen in de auto! Dit was het begin van een vruchtbare samenwerking die nog duurt tot op de dag van vandaag. Ik heb Conchita inmiddels al vele malen ingehuurd voor het geven van lachworkshops. Met haar vrolijke verschijning is het ijs al heel snel gebroken en krijg je als vanzelf een glimlach op je gezicht!
Onder de naam lachyoga bundelen we onze talenten en staan we allebei in onze kracht!

Keer gelachen

Bedrijfsprogramma's

1 op 1 lachyoga

1e workshop

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!