Conchita Scheffer

Wie ben ik

“Ik ben geboren in West-Afrika en zoals zovele Afrikanen vrolijk van aard. Ik zie dan ook meestal dat het glas half vol is. Maar naarmate ik meer ging studeren, verdween de lach gaandeweg. Ook de nodige tegenslagen in mijn leven waren daar debet aan.

Toen ik in 2006 een workshop “lachyoga” aangekondigd zag staan, wilde ik dat beslist proberen. Deze workshop beviel me enorm, zozeer zelfs dat ik daarna gelijk de cursus bij de 1e ambassadeur van de lachyoga in Nederland (Wil Hendriks) ging doen en daarna in Mallorca bij de arts dr. Madan Kataria, de Indiase grondlegger van Lachyoga.”

– Conchita Scheffer

“Lach en je leven wordt leuker!”

Ik ben een doorzetter en door mijn jarenlange ervaring als docent Frans kan ik de groepsdynamica ten positieve gebruiken. Daar ik flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht ben, zorgt dat ook voor een optimale uitwisseling tussen de deelnemers aan een lachyoga workshop.

Naast lachyoga geef ik verschillende soorten massages, coaching en inner journeys (helende reizen). Verder spreek ik vloeiend Frans, Duits, Engels en Italiaans, dus kan ik ook workshops of 1-op-1-sessies in die talen geven.

Ik hoop dat ik je met mijn enthousiasme, ervaring en jarenlange kennis een onvergetelijke ervaring mag bezorgen!

Keer gelachen

Bedrijfsprogramma's

1 op 1 lachyoga

1e workshop

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Telefoon: 06-20449634

Email: info@lachyoga.nl